18 Ocak 2013 Cuma

Neler yaptım #vol.1

Merhaba!
Neler yaptım postu yazacağımı söylemiştim, ve işte buradayım.. :)

Öncelikle biliyorsunuz son 2 haftadır finallerle cebelleşiyordum ve sonunda bitti. Daha 2 ders açıklandı ama 2sinden de geçmişim! Hatta biri öyle zor bir dersti ki 60 kişilik sınıfta 10-15 kişi falan geçti, biri de tabi ki benim!! -alkış çığlık kopma bağrış çığrış kıyamet efekti.-

Sonraa son iki haftadır kitap okumaya pek fırsatım olmadı malesef. :( Hatta ne son iki haftası 1 aydır aynı kitap elimde sürünüyor ve bu durumdan çok utanıyorum.. :((((
Bu 1 aylık tatilimde bol bol kitap okumak istiyorum! Ve yapacağım da..


Ayrıca takip edenler bilir, takı işiyle de uğraşıyorum. Hatta bir postumda satışına başlayabileceğimi söylemiştim.. Ama son 1 aydır yine bunlarla hiç uğraşamadım ve satışa koyabilceğim adam gibi şeyler çıkmadı ortaya... :(( Eğer uğraşabilirsem, adam gibi şeyler de yapabilirsme buna da başlayacağım! Kesin!


Bir de corss stitch'e merak sardım.. Nam-ı diğer kanaviçe.. :) İlk fırsatta onun da malzemelerini alıp çeşit çeşit desen desen kanaviçeler işlemeye başlayacağım. :) Ortaokuldayken öğretmenimiz öğretmişti, adımı falan işleyebiliyordum, bakalım yeteneklerim hala yerinde mi.. :))


İşteee bende durumlar böyleykenn böylee dostlarr.. :))
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere..

Hatta belki bir sonraki yazımda İntikam'ın 2. bölüm kıyafet eleştirileri yazısı yazabilirim. Beklemede kalın!



4 yorum:

Adsız dedi ki...

İnş tüm derslerini verirsin başarılar dilerim öğretim hayatında..Kanaviçe konusunda ise merakını gördüm üstüne git derim çok güzel bir hobi.. sevgiler :)

Unknown dedi ki...

hadi geçmiş olsun darısı benim başıma=)) bu arada kanaviçe yi ufakken yaptırmışlardı okulda bize bende bayılırım hatta kreşte bir yastık yapmıştım bulursam yollarım onuda ojelerinle=)))

Zeynep dedi ki...

Cok tesekkurler, umarim butun derslerimi veririm :) evet cok ilgimi cekiyor en kisa zamanda baslayacagim burdan da paylasirim yaptiklarimi :) sevgiler.. :)

Zeynep dedi ki...

Amiiin amiinn :) bu kanaviceyi hepimiz kucukken denemisiz anlasilann :)) oyy cok sevinirimm :) o zaman ben de o begendigin yuzukten gonderiyorummm ;))

Yorum Gönder

 

Template by Suck my Lolly