25 Nisan 2013 Perşembe

Celebrity Style | Sasha Pieterse

Yeni bir celebrity style yazısıyla karşınızdayıımm. Bugünkü konuğumuz Sasha Pieterse.
Ben onu çook severek izlediğim Pretty Little Liars' dizisiyle tanıdım. Diziden biraz bahsetmek gerekirse, 5 tane liseli kızdan oluşan bir grup ergenlerin yaşadıklarını vs anlatıyor. Cümle biraz düşük oldu sanki, kusura bakmayın. şlsdjfşa Neyse. İşte bu grubun lideri sayılabilecek bir kız var, hatta sayılabilecek değil direkt lideri. Adı Alison olan bu kızı Sasha Pieterse canlandırıyor. Bir gece Alison kayboluyor ve kalan 4 kızın hayatı onun kaybolmasıyla değişiyor. Konumuz Sasha'nın stili olduğu için diziyi daha fazla anlatmayım, belki ilerleyen zamanlarda dizi önerisi köşemde PLL'den bahsederim...
 Şimdi gelelim Sasha'ya.
Konuğumuz 96 doğumlu bir ufaklık. Ama bakmayın ufaklık dediğime, fotoğraflarını görünce diyceksiniz ki bunun neresi 17 yaşında.


Öncelikle red carpet stiliyle başlamak istiyorum.
Bir kere Sasha kesinlikle yaşına uygun giyiniyor. Şimdiye kadar hiç bir davette, çok rüküş bir şekilde görmedim. Gayet hanım hanımcık giyiniyor. Saçı ve makyajı da bunlara uygun olarak tamamen doğal.

En beğendiğim elbisesi de bu alttaki ucuç ucuç elbise. Hem fiziğine çok uymuş hem de dediğim gibi yaşına çok uygun.


Sarı saçın böyle güzel tonlarını gördükçe saçımı sarıya boyatasım geliyor. Benim esmer tenime, kara kaşıma kara gözüme de çok yakışır ya... :)




Bu alttaki iki resimde de son zamanların modası olan kalem etek ve şifon gömlek kombinlerini çok güzel yapmış.


Gelelim saç makyaj stiline. Makyajı hemen hemen hep aynı. No makeup-makeup dediklerinden. Saçları da %80 dalgalı, %15 düz, %5 toplu. :)) Bana sorarsanız en çok dalgalı hali yakışıyor. Ve saç rengi kesinlikle çok güzel. 



Sasha Pieterse'in street style'ından da bahsetmek isterdim ama çok fazla görsel bulamadım. :/ Bu kadarla idare edeceğiz artık. 
Başka bir yazıda görüşmek dileğiyle!

Öpücükler!





8 yorum:

Pamuk Şeker dedi ki...

Bu kızı PLL den hatırlıyorum bende.Dizidede hep güzel zaten.17 yaşında olduğunu duymak gerçekten çok şaşırtıcı.Benim için büyük bir şok oldu.Saçları ona gerçekten çok yakışıyor bence :)

Zeynep dedi ki...

Zaten bu ecnebilerde hep böyle, bi bakıyosun 20-25 yaşında gibi görünüyor, ama aslında 16-17 yaşında ergen. :)

Unknown dedi ki...

merhaba bişey danışıcaktım yardımcı olursan sevinirim pek bilgim yok şablon değişimi nasıl yapılıyor

Zeynep dedi ki...

Merhaba, şuradan ( http://www.bloggercandy.com/ ) istediğiniz temayı indirin, daha sonra şablon ayarlarında sağ üst köşede yedekle/geri yükle var. oraya tıklıyoruz, önce şu anda kullandığınız şablonu tam şalonu indir'e tıklayarak kaydedin ki eğer yeni yapacağınız temada aksilik çıkarsa yedeğiniz olsun elinizde. daha sonra alttaki dosya seç'e tıklayıp daha önce indirdiğiniz .xml uzantılı temayı seçin ve kaydet diyin. bu kadar.:) Kolay gelsin.

Unknown dedi ki...

benim indirmemde sorun var galiba yapamadım indiriyorum ama header ayrı arka plan ayrı iniyor beceriksizim bu konularda:(

Zeynep dedi ki...

Yok doğru indiriyorsunuzdur da, o indirdiğiniz klasördeki resimleri yüklemeyeceksiniz blogspot'a. .xml uzantılı büyük bi ihtimalle template isminde bi dosya olması lazım. Onu yükleyeceksiniz. Tekrar deneyin olmazsa mail adresinizi verin oradan resimli anlatıyım.. :)

Unknown dedi ki...

yaptım çok teşekkürler hakkını helal et çok mutlu oldum bunu da öğrenmiş oldum:)

Asli dedi ki...

wow bence cok güzel bir kiz=)

Yorum Gönder

 

Template by Suck my Lolly